aktuális

Pázmány Rádió On-line Telefonszámunk: 06-26-577-077 Linkek frissítve!

bemutatkozás

Sziasztok!A Pázmány Rádió keretein belül jelentkezünk, heti 1x, egy beszélgetős, vidám, szórakoztató műsorral, melyet élőben hallgathattok az Interneten! Időpont: csütörtökönként, 14-15 óra között! :D

Idő+járás

Budapest

Naptár

!!!PRÖMIER HAMAROSAN!!!

2008.11.17. 22:20 | :Dudu | 3 komment

Hello-bello!

Ma volt rádiós megbeszélés, és sok okosságot megtudtunk!

Először is: lehetséges, hogy a műsor menni fog! :D Kissé átdolgozva, de úgy tűnik, megvalósul az Anti-KÓMAndó a Pázmány Rádióban!

Másodszor: a premier napja (dobpergés...) november 28-án lesz, amikor maga a PRádió is debütál! Bezony ám, a Gólyabál-2008 napján hallhattok minket először, valószínüleg az Egyetem területén, de egyet se féljetek, kirakjuk majd a netre :)

Még egy hír: a Gólyabál nem Piliscsabán, hanem Budapesten lesz, pontosabban Budán, a Play! nevezetű szórakoztatóipari egységben (ha forrásaink helyesek). További szép napot/estét, stb.

Csocsesz addig is!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://antikooomando.blog.hu/api/trackback/id/tr35774598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalap_ur 2008.11.22. 11:41:44

Ráadásul nem hivatalos forrásaink szerint a belépés pázmányos diákkal ingyenes lesz. Az már más kérdés, hogy az ital árak hogyan fognak alakulni, valószínűnek tartom, hogy azokkal fognak kompenzálni... :D

Dudu 2008.11.24. 12:08:14

Reméljük azért, hogy nem :) www.pazmanygolyabal.com a cím,sok fellépő, csak a felét nem ismerem :S
süti beállítások módosítása