aktuális

Pázmány Rádió On-line Telefonszámunk: 06-26-577-077 Linkek frissítve!

bemutatkozás

Sziasztok!A Pázmány Rádió keretein belül jelentkezünk, heti 1x, egy beszélgetős, vidám, szórakoztató műsorral, melyet élőben hallgathattok az Interneten! Időpont: csütörtökönként, 14-15 óra között! :D

Idő+járás

Budapest

Naptár

HO-HO-HÓÓÓ!Boldog Karácsonyt!

2008.12.24. 21:12 | :Dudu | 1 komment

Sziasztok!

Azt hihetnétek,meghalt az élet itt a blogon,és igazatok is van! :D Gondoltam írok most már valamit, mert így uncsi az egész. Namármost.

Semmi különleges hír nincs az Anti-KÓMAndóról, vizsgázunk,mint mindenki. A hivatalos első adás fent volt a blogon, de a Cenzúra levetette, mivel az a Rádió tulajdona. PAFF! Mintha nekünk közünk sem lenne hozzá... Szóval ennyit a Rádióról.Vagyis még annyi,hogy a neten lehet fogni, de csak a Campus területén belül. A PPKE-BTK honlapon fent van.

Nos, itt a Karácsony, jön a Jézuska, jupppíííí! Aztán meg az Újév, és folytatódik a vizsgaidőszak! :D -> :) -> :/ -> :( -> :'( Hajrá mindenkinek!

Ez volt az "írjunk valamit a semmiről" c. rovatunk! Kellemes ünnepeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://antikooomando.blog.hu/api/trackback/id/tr77840388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktoár 2008.12.24. 22:19:25

Épp az éjféli misére várok és azon gondolkodom, hogy mihez kezdek majd az ajándékommal. Nehéz döntés... az ilyen dolgokat fel lehet használni jó, de rossz célra is. Lehet vele ölni is. a szeretet ünnepén olyan cuccot kapok, amivel lehet ölni. Érdekes, nem? Az emberek néha furcsák. Most meguntam a gondolodást. Kezembe veszem az ajángékomat... és... elindulok anyám felé. Rám néz, szemében félelem csillan. És megkérdem tőle:
Szerinted jól áll a köntös?

Boldog karit.
süti beállítások módosítása