aktuális

Pázmány Rádió On-line Telefonszámunk: 06-26-577-077 Linkek frissítve!

bemutatkozás

Sziasztok!A Pázmány Rádió keretein belül jelentkezünk, heti 1x, egy beszélgetős, vidám, szórakoztató műsorral, melyet élőben hallgathattok az Interneten! Időpont: csütörtökönként, 14-15 óra között! :D

Idő+járás

Budapest

Naptár

5. adás letöltés!

2009.04.02. 20:13 | :Dudu | 1 komment

Sziasztok!

Ma lement az idei 5. adás, még nem az interneten, de élőben :)

Megtárgyaltuk a tegnapi rádiós megbeszélést, és az utána való Jenőzést is, szó volt Húsvétról és a jövő heti szünetről. Sajna Szabi már hazautazott, helyette volt viszont egy Dóri nevű leányzó, ezúton is köszönjük neki a segítséget!

Remek Jenő-s felvételekkel tűzdeltük tele az adást, Gábennek hála, mivel volt nála tegnap mp3-as felvevő:) Ajánlom figyelmetekbe az illuminált állapotokból fakadó furcsa kiejtéseket,nagyon tréfás :)

Mi nagyon élveztük a mai adást, próbáljátok meg Ti is, íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=W8XMVSPL

U.I.: jövő héten szünetelünk, de két hét múlva már TÉNYLEG az interneten toljuk, hallgassatok minket, ha lesz időtök csütörtökönként 14 és 15 óra között!

Szép hétvégét!

Dudu

A bejegyzés trackback címe:

https://antikooomando.blog.hu/api/trackback/id/tr241042480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ancsa 2009.04.04. 19:18:29

Köszönet Viktornak a bókért! ;p
süti beállítások módosítása