aktuális

Pázmány Rádió On-line Telefonszámunk: 06-26-577-077 Linkek frissítve!

bemutatkozás

Sziasztok!A Pázmány Rádió keretein belül jelentkezünk, heti 1x, egy beszélgetős, vidám, szórakoztató műsorral, melyet élőben hallgathattok az Interneten! Időpont: csütörtökönként, 14-15 óra között! :D

Idő+járás

Budapest

Naptár

Utolsó adás letöltés!!!

2009.06.01. 17:42 | :Dudu | Szólj hozzá!

Sziasztok! Sajnos elérkeztünk az utolsó adáshoz, most nyári szünet jön, de utána újult erővel csapunk az éterbe!

Utolsó adásunkban két vendégünk is volt, Kata és Marci, egyenesen a BME-ről! Volt egy betelefonálónk is, Piri, és ezúton köszönjük mindannyiuknak a részvételt az évadzáró adásban! :) Vicces híreket veséztünk ki, remek muzsikák szóltak, vicceskedtünk, humorizáltunk, ahogy szoktunk :) Szóval tessék tölteni, meghallgatni, és kommentelni! Íme, a link:

Anti-KÓMAndó utolsó adás LETÖLTÉS!

Köszönjük, hogy hallgattatok minket ebben az évben, köszönjük a betelefonálásokat, köszönjük Mikinek és Ákosnak, a Pázmány Rádiónak, köszönjük szüleinknek és tanárainknak, stb. :)

Mindenkinek sikeres vizsgaidőszakot, és kellemes nyarat kívánunk!!!

Sziasztok!

Anti-KÓMAndó

A bejegyzés trackback címe:

https://antikooomando.blog.hu/api/trackback/id/tr421157261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása